jueves, abril 20

Fanjac Barcelona. Taller de Cuina


MasterXef arriva a Fanjac !!!!!!

Taller de cuina dirigit per Mercè Homar Martí, dietista i educadora alimentària.
Hi haurà dos grups reduïts de nens per edat.


Cuina en Família (de 5 a 8 anys). 

Els infants han d’anar acompanyats d’una persona adulta. Cuinant plegats potenciem la vinculació i la implicació de la família en un procés tan quotidià com és cuinar i menjar. Amb el davantal posat deixarem que els petits treballin els sentits a través de la manipulació. Amb el nostre receptari volem aportar idees per tal de promocionar el consum de cereals, llegums i verdures, així com reduir els sucres refinats i els greixos saturats Cada infant farà el seu pastís de poma tipus "strudel". Es prepararà una massa que farcirem amb fruita i enfornarem. Utilitzarem aliments ecològics. (*)







Iniciació a la cuina (de 9 a 13 anys)

 Cuina per a nois/noies principiants. Taller pensat per a aprendre a manipular els aliments (netejar, tallar, picar, amassar, etc.) així com tècniques bàsiques de coccions i presentacions i sense oblidar criteris d’alimentació saludable. Ens agradarà escoltar a aquells que volen compartir els seus secrets gastronòmics. Elaborarem un pastís de poma tipus "strudel". Es prepararà una massa, tallarem fruita i la cuinarem per a utilitzar-la de farcit i enfornarem. Utilitzarem aliments ecològics.


Grup1: 5 a 8 anys max.12 assistens
Horari: 17h a 18h

Grup2: 9 a 13 anys max.10 assistens

Horari: 18:15h a 19:45h

Preu: 
15 € (inclou ingredients)

(*) Els pares no conten com assistents i el preu es per nen/a.


                                              https://sites.google.com/site/webfanjaccat/activitats


Lloc

Ateneu l'Harmonia
c/ Sant Adrià, 20
08030 Barcelona
Antiga fàbrica Fabra i Coats